SNELLE EN GRATIS LEVERING GRATIS BEZORGING

Alle bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden vanuit onze fabriek in Spanje. Bestellingen die in het weekend worden ontvangen, worden de volgende maandag verzonden.

Bestellingen worden binnen 2 tot 5 dagen geleverd. U ontvangt een e-mail met een trackingnummer voor de levering wanneer u uw bestelling plaatst.

Voor bezorging is een handtekening nodig – er moet dus iemand aanwezig zijn op de dag van bezorging tussen 08.00 uur en 16.00 uur. De levering kan op afspraak op een veilige plaats worden gedeponeerd.

TERUGSTUURBELEID

We bieden een retourbeleid van 60 dagen. Het artikel dient ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd te worden.

Stuur je artikel terug naar:

VANIFY – Euro Van Solutions S.L.U.
Estrella Polar, nr. 29
03007 Alicante,
Spanje

Vermeld bij uw retourzending uw naam, ordernummer, postadres en e-mailadres. Terugbetalingen worden onmiddellijk na ontvangst van de geretourneerde goederen verwerkt.

In het onwaarschijnlijke geval van een defect product, neem dan binnen 30 dagen contact met ons op om een vervanging of terugbetaling te regelen.

SCHNELLE & KOSTENLOSE LIEFERUNGJetzt Kaufen